Volkswagen знайшов можливість зберегти недорогий і популярний хетчбек на ринку: випускатимуть ще кілька років

Підпишись на нас:

Volkswagen Polo 2024 року залишається одним із найпопулярніших продуктів німецької марки. Однак кілька років тому глава компанії заявив, що вона скоро перестане випускати цю модель. Своє рішення він обґрунтував тим, що в найближчі роки виробництво Polo стане невигідним. Це, своєю чергою, зумовлено прагненням керівництва Євросоюзу підвищити екологічність автомобілів.

Подробиці

Домогтися цього країни ЄС планували поступовим посиленням вимог до машин, що поставляються. У підсумку відносно недавно Євросоюз ухвалив рішення впровадити новий стандарт Євро-7, який, за словами керівників більшості компаній, робив невигідним виробництво дешевих автомобілів. Зокрема, глава Volkswagen заявив, що через це Polo може подорожчати на 4-6 тисяч євро.

Volkswagen знайшов можливість зберегти Polo на ринку: популярну модель випускатимуть кілька років

Однак нещодавно Євросоюз ухвалив рішення змінити терміни впровадження стандарту Євро-7. Завдяки цьому Volkswagen продовжить випускати Polo протягом кількох років. Замість Євро-7 європейські чиновники впровадять більш “м’який” стандарт, який збереже німецьку модель на ринку. Зокрема, це стало можливим, оскільки нові вимоги не змусять компанії змінити рівень шкідливих викидів.

Volkswagen знайшов можливість зберегти Polo на ринку: популярну модель випускатимуть кілька років

З іншого боку, ближче до 2030 року Volkswagen все ж доведеться вирішувати, що робити з Polo. Річ у тім, що компанія поки що не знайшла способу, що дає їй змогу випускати недорогі екологічні автомобілі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: