Компанія Ford відмовиться від випуску свого популярного і еталонного автомобіля: що випустять на заміну

Підпишись на нас:

Компанія Ford продовжує переглядати модельний ряд автомобілів, представлених на європейському ринку. Причому поки що вона працює над тим, щоб прибрати багато машин з продажу. Зокрема, американська компанія ухвалила рішення “вбити” Ford Focus 2024 року. Ця модель, яку багато експертів називають еталонною в класі, скоро покине європейські автосалони.

Подробиці

Це рішення було ухвалено багато в чому як наслідок зміни стратегії присутності американської марки на ринках ЄС. Компанія прийняла рішення перевести всі свої автомобілі на електрику. Згідно з озвученими планами, модельний ряд Ford в Європі до 2030 року має складатися тільки з електрокарів. Тому американська компанія поступово позбувається автомобілів з ДВЗ, незважаючи на те, що деякі з них залишаються затребуваними у місцевих водіїв.

Компанія Ford "вбиває" еталонний автомобіль: Focus залишає ринок, щоб повернутися в іншому вигляді

Однак Focus не піде в історію. Згідно з опублікованою інформацією, американський хетчбек повернеться на європейський ринок уже в 2025 році. Але майбутній автомобіль буде тільки електричним. Його характеристики поки що невідомі. Ймовірно, електричний варіант Focus буде як мінімум зовні нагадувати свого попередника.

Компанія Ford "вбиває" еталонний автомобіль: Focus залишає ринок, щоб повернутися в іншому вигляді

Нагадаємо, що Ford нещодавно оновив цей хетчбек. Автомобіль у виконанні ST Edition придбав 2,3-літровий 280-сильний турбодвигун, що доповнюється 6-ступінчастою “механікою” та електронним обмежувачем диференціала.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: