Dacia випустила свій найдешевший сімейний автомобіль з економічними двигунами

Підпишись на нас:

Компанія Dacia випустила оновлений універсал Jogger. Автомобіль оцінили в мінімальні 18 640 євро, тоді як топова версія коштує 27 600 євро. Незважаючи на це, Dacia Jogger 2024 року залишився найдешевшим сімейним автомобілем Європи, оснащеним гібридною установкою. Візуально румунська модель не змінилася. Але вона стала більш технологічною.

Подробиці

Остання модернізація скоріше була проведена з метою адаптувати універсал під нові вимоги, що висуваються в Європі до безпеки автомобілів. Універсал, як і раніше, випускається в 5- і 7-місцевому виконаннях і з чотирма комплектаціями. За замовчуванням румунська модель оснащується сидіннями з тканинним оздобленням, поліпшеною системою екстреного гальмування, задніми парктроніками, круїз-контролем з функцією відстеження дорожніх знаків, асистентом утримання в смузі, автоматичною головною оптикою та іншими опціями.

Найдешевший сімейний автомобіль Європи вийшов на ринок: комплектації та ціни Dacia Jogger 2024 року

У міру подорожчання автомобіля він набуває цифрову панель приладів на 7 дюймів, тачскрін на 8 дюймів, кліматичну установку, моніторинг “мертвих” зон, додаткові паркувальні датчики, камеру на кормі та інше обладнання.

Найдешевший сімейний автомобіль Європи вийшов на ринок: комплектації та ціни Dacia Jogger 2024 року

За замовчуванням універсал оснащується літровим турбованим мотором, що видає до 100 к.с. Цей агрегат також розрахований на споживання газу. Є ще версія зі 110-сильним літровим турбомотором. Обидва варіанти поєднуються з 6-ступінчастою “механікою”. 140-сильний гібрид випускається разом з “автоматом”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: