Компанія Volkswagen відмовиться від цілої модельної лінійки автомобілів

Підпишись на нас:

Компанія Volkswagen останнім часом проявляє деяку мінливість щодо планів з розвитку електричних автомобілів. Зокрема, вона неодноразово змінювала назви у майбутніх електрокарів. Наприклад, “заряджені” електричні моделі Volkswagen випускав зі значком GTX. Пізніше стало відомо, що компанія планує перевести спортивні електрокари під суббренд R.

Подробиці

Тепер же глава німецького виробника заявляє, що той перестане випускати “заряджені” електричні моделі зі значками GTX. Щоправда, цей процес займе певний час. Компанія Volkswagen поступово відмовлятиметься від цього значка в міру зміни поколінь у випущених зараз електрокарів. Наступні версії “заряджених” електричних автомобілів виходитимуть із шильдиками GTI і R. Зазначимо, що Volkswagen завжди використовував такі значки на спортивних версіях бензинових моделей.

Компания Volkswagen откажется от целой модельной линейки: теперь она будет выпускать автомобили со значками GTI и R EV

Раніше німецька компанія також випускала “заряджені” машини з індексом GTX. Перші подібні моделі з’явилися в 1980-х роках. Він повернувся до автомобілів німецької марки, коли у 2021 році вийшов новий ID.4 GTX.

Водночас, дане рішення може привнести деяку плутанину. Річ у тім, що індекс GTI продовжать використовувати на задньопривідних електрокарах, тоді як під брендом R випускатимуть повнопривідні. Можливо, Volkswagen найближчим часом випустить більш докладні пояснення з приводу того, як планує розділяти різні лінійки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: