Вікові обмеження для водіїв: МВС попередило про важливе правило

Підпишись на нас:

Не кожному громадянину можна вільно керувати транспортним засобом, адже категорія транспорту має свої вікові обмеження. Про це повідомила прес-служба Головного сервісного центру МВС у Телеграм-каналі.

Щоб убезпечити всіх учасників дорожнього руху – існують деякі обмеження для водіїв різних категорій транспорту. Наприклад, особи, які досягли 16 років, мають право отримати права категорії «А» на право керування мотоциклом, скутером та мопедом. Але сісти за кермо квадроциклів, легкових та вантажних автомобілів можна лише з 18 років.

“Важливо, вчитися та готуватися самостійно на ці категорії можна раніше, але складати теоретичний іспит – лише досягнувши повноліття”, – повідомляє МВС.

Право керувати важкими причепами настає з 19 років, а сісти за кермо автобуса та мікроавтобуса можна з 21 року.

3 КОМЕНТАРІ

  1. систему подготовки водителей полностью уничтожили чиновники во главе с Криклием. Автошколы работают на компьютер, но не наоборот.

    • А ще жінкам треба обмежити, бо жінка за кермом – це мавпа з гранатою, чи не так? Ви спочатку в початкову школу поверніться і навчіться грамотно писати, а потім нам розказуватимете, що їздять на шаленій швидкості, порушують правила і спричиняють аварії люди віком понад 70 років! До речі, таку мавпу бачила особисто нещодавно: на дорозі розвертається авто, а в цей час якась губата курва, у якої в салоні, між іншим, повно дітей, летить на шаленій швидкості (в місті!) через перехрестя і пролітає на відстані пів метра від машини, що розвертається. Вона, бл-ть, її не бачила, вона навіть не дивилась в її бік, а, як кобила з шорами, вилупилась тільки вперед – “дьєвушка, ухадящая вдаль”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: