Kia почала тестувати новий бюджетний кросовер з економічними двигунами

Підпишись на нас:

Компанія Kia готує новий компактний кросовер. Автомобіль уже навіть був помічений під час тестових випробувань. Паркетник призначається для індійського ринку. Згідно з місцевими ЗМІ, новинка отримає назву Kia Syros 2025 року. При цьому раніше для цієї моделі використовували інше найменування – Clavis. Автомобіль буде оснащуватися як бензиновими, так і електричними силовими агрегатами.

Подробиці

Оскільки назва новинки, що починається з “C”, не відповідає стратегії найменування кросоверів марки (Seltos і Sonet), корейський виробник вирішив змінити ім’я майбутньої новинки з Clavis на Syros. Конкурентами автомобіля стануть Hyundai Exter і Tata Punch. Що примітно, моделі Kia, які відносяться до сегменту MPV, починаються з “С” (Carens і Carnival).

Дешева новинка від Kia ще не вийшла, але вже змінила назву: компанія почала тестувати кросовер Syros

Раніше помічені тестові мули новинки натякали на високу посадку з великим дорожнім просвітом, масивну обшивку кузова і рейлінги на даху. Усередині автомобіля буде встановлено 2 екрани, вентильовані крісла, 360-градусна камера, люк у даху і навіть комплекс ADAS. Ймовірно, Syros буде просторішим, ніж Sonet. Як уже йшлося, моторна лінійка машини складатиметься з бензинових та електричних двигунів. У майбутньому її може поповнити гібридна версія. При цьому привід буде тільки переднім. Паркетник представлять у грудні. У продаж він надійде на початку наступного року, але тільки в бензиновій варіації. Електрична вийде в середині року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: