Компанія Hyundai пішла шляхом BMW: пропонуватиме функції за передплатою в нових і старих автомобілях

Підпишись на нас:

Корейська марка Hyundai працює над сервісами підписки в автомобілі, як у BMW. Компанія представить кілька нових функцій для своїх моделей і додасть підтримку платежів. Причому бренд розглядає можливість додавання такого опціоналу і в старі машини шляхом оновлення програмного забезпечення. При цьому Hyundai, схоже, не буде як німецька марка робити обігрів крісел платним.

Подробиці

Отже, Hyundai може наслідувати приклад таких автовиробників, як BMW, пропонуючи певні функції через послугу передплати. Про це повідомив керівник нового підрозділу Connected Mobility. Щоб підготуватися до цього процесу, компанія об’єднала свою послугу підписок на автомобілі Mocean із системою підключених сервісів Bluelink під “одним дахом”.

Компанія Hyundai пішла шляхом BMW: вона пропонуватиме функції за передплатою. Причому і в старих машинах

За словами представника корейської марки, “Hyundai хоче робити більше, ніж продавати автомобілі”. Компанія прагне стати ближче до своїх клієнтів. Один зі способів домогтися цього – використовувати “гнучкі” підписки. Так, клієнти зможуть підключити полегшену версію Bluelink безкоштовно протягом перших 10 років. Ті, хто будуть готові платити 2,99 євро на місяць зможуть стати власниками підписки Plus. У неї ширший функціонал. Також буде доступний тарифний план Pro вартістю 9,99 євро на місяць. Він додає додаткові послуги, зокрема платежі в автомобілі та додатки партнерів. У цьому плані Hyundai перевершує BMW, який також пропонує підписки на певний опції. Наприклад, обігрів крісел. Корейці ж більше зацікавлені у впровадженні “нових функцій у старі машини”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: