Найбільш технологічний автомобіль Volkswagen стає дешевшим: проїде 600 км без АЗС

Підпишись на нас:

Новий Volkswagen ID.7 2024 року став дешевшим. Німецький бренд розширив модельний ряд свого повністю електричного седана, повернувши в нього модифікацію Pro. Ця варіація може похвалитися потужністю 286 к.с. і дальністю ходу понад 600 км. Автомобіль уже має офіційні ціни та готовий штурмувати дилерські центри низки європейських країн. Бренд розраховує на серйозний успіх “електрички”.

Подробиці

Новий ID.7 є найбільш просунутим електрокаром німецької компанії. Ця модель поєднує в собі велике технологічне оснащення і потужну силову установку. На жаль, асортимент автомобіля не відрізняється широтою і різноманітністю. Відразу після виходу седана на ринок він був доступний тільки в одному варіанті виконання Pro. Після його замінили на Special Edition Plus. Тепер німецька марка повертає модифікацію Pro. Це означає, що “електричка” стане дешевшою.

Найбільш технологічний автомобіль Volkswagen стає дешевшим: седан ID.7 повернув 286-сильну версію PRO

Після повернення цієї варіації модельний ряд буде розділений на версії Pro і Pro Plus. Уже в базі автомобіль оснащується 19-дюймовими колесами, LED-оптикою, віртуальною “приборкою”, мультимедіа з 15-дюймовим тачпадом, клімат-контролем, адаптивним круїзом, розпізнаванням втоми водія та дорожніх знаків, камерою заднього виду з системою периферійного огляду, датчиками контролю тиску в шинах, утриманням смуги, яку займає, тощо. “Серцем” ID.7 є літій-іонна АКБ на 77 кВт/год. Вона живить 286-сильний електромотор. Автомобіль має задньопривідну конфігурацію. До 100 км/год “німець” розганяється за 6,5 сек, а його дальність ходу сягає 620 км. Вартість моделі становить 57 980 – 61 020 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: