Економічні двигуни, “розумний” салон і великі габарити: Nissan тестує новий пікап

Підпишись на нас:

Китайський підрозділ компанії Nissan готує до дебюту нову модель. Нею виявиться автомобіль у кузові пікап. За попередньою інформацією, новинка отримає назву Nissan Motono 2024 року. Автомобіль уже виїхав на тестові заїзди, де його помітили фотографи-“шпигуни”. Пікап буде ширшим, ніж актуальні моделі в лінійці бренду. Його випуск заплановано на кінець поточного року.

Подробиці

Крім того, в цьому автомобілі виробник більше приділить увагу інтелекту, комфорту і мобільності. Судячи з опублікованих “шпигунських” знімків, пікап буде оснащений великою затемненою решіткою радіатора, а хромовані накладки, що проходять зверху, з’єднують головну оптику. Уся передня частина виглядає дуже широкою і масивною. Знизу можна побачити додатковий хромований декор, що знаходиться в районі повітрозабірників.

Дуже широка моторна гама, "розумний" салон і великі габарити: Nissan вивів на тести новий пікап для Китаю

Інтер’єр нової моделі буде орієнтований на молодих покупців. Він порадує своєю технологічністю. Тут будуть бездротова зарядка для смартфонів і великий екран мультимедіа. Також до комплектації автомобіля увійдуть адаптивний круїз-контроль, 360-градусне панорамне зображення та інтелектуальні функції допомоги під час водіння. На фото видно, що “японець” приводиться в рух за допомогою гібридної установки. Крім того, очікується, що покупцям також запропонують бензинові, дизельні та водневі модифікації пікапа. Автомобіль зможе похвалитися наявністю декількох режимів руху, зокрема, по піску і бруду.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: