Більше 600 піхотинців і техніка: американські морські піхотинці провели конвой по території Саудівської Аравії

Підпишись на нас:

Сили Корпусу морської піхоти США нещодавно провели дальній конвой по всій території Саудівської Аравії.

Подробиці

У конвої, що є частиною навчань Native Fury 24, брали участь морські піхотинці та моряки США, а також солдати армії та члени Королівських збройних сил Саудівської Аравії. Ці навчання, спонсоровані Центральним командуванням США та проведені Центральним командуванням Корпусу морської піхоти США, підкреслюють прихильність спільному навчанню та співпраці між країнами-союзниками.

Навчання Native Fury 24, у яких беруть участь понад 600 військовослужбовців із різних підрозділів і країн-партнерів, охоплюють ряд заходів, у тому числі операції з навантаженням і розвантаженням з використанням комерційного морського судноплавства, навчання бою в міських умовах і динамічні навчальні заходи в Саудівській Аравії та Сполучених Штатах.

Одночасне проведення навчань Native Fury 24 з іншими навчаннями, спонсорованими CENTCOM у регіоні, підкреслює здатність USCENTCOM демонструвати свою потужність за кордоном і проводити передову підготовку у співпраці з регіональними партнерами.

Основна мета навчань Native Fury — покращити взаємодію між силами союзників і зміцнити колективні здібності планувати та виконувати складні операції в багатьох сферах. Використовуючи Трансаравійську мережу (TAN), ці навчання підкреслюють оперативну сумісність об’єднаних сил у проведенні великомасштабних операцій.

Навчання Native Fury 24 знаменують важливу віху в поточній співпраці між збройними силами США та Королівськими збройними силами Саудівської Аравії та Збройними силами Об’єднаних Арабських Еміратів, демонструючи позитивні результати постійної співпраці та спільних тренувальних зусиль.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: