Популярний в Україні недорогий кросовер MG готується змінити покоління: перші фото

Підпишись на нас:

Під час тестових заїздів відмічено нове покоління кросовера MG ZS 2025 року. Автомобіль випробовують на території Австралії.

Подробиці

Зміна генерацій має серйозно покращити модель. Зокрема, до моторної лінійки буде включено гібридну технологію з автоматичним підзарядом (HEV). При цьому очікується, що паркетник, як і раніше, збереже свій бюджетний статус.

MG ZS 2025 року

Раніше вже з’являлася деяка інформація про оновлений ZS. Зокрема, стало відомо, що з погляду дизайну автомобіль не матиме жодного відношення до MG VS, який компанія продає на ринках Південно-Східної Азії. Прототип паркетника, що тестується цього разу, покритий захисним камуфляжем. Однак навіть він не може приховати, що кросовер використовуватиме нову мову дизайну, яку марка вже застосувала у MG4 та MG3.

Також фотошпигунам вдалося заглянути до салону автомобіля. Інтер’єр зазнав глибокого оновлення. “Серцем” салону стане новий інформаційно-розважальний комплекс. Також авто дістанеться віртуальний щиток приладів. Не менш важливі зміни відбудуться під капотом паркетника. Як і очікувалося, зі зміною поколінь кросовер оснастять гібридною технологією HEV, яка вже дебютувала на MG3. Завдяки цьому оснащенню модель має намір перевершити Toyota Yaris Cross з точки зору ефективності та продуктивності. Також, як і раніше, буде доступний повністю електричний варіант EV. На нього також чекають зміни для покращення показника автономності. Дебют новинки заплановано на другу половину 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: