Hyundai Ioniq 5 стане справжнім позашляховиком: кросовер отримає нову версію XRT

Підпишись на нас:

Рейстайлінгова версія Hyundai Ioniq 5 2025 року вже була продемонстрована корейським виробником. Крім того, компанія показала його нову модифікацію N Line. Але це ще не все. Бренд має намір представити на північноамериканському ринку варіацію XRT з “міцним” дизайном, багажником на даху і колесами підвищеної прохідності. Її прототип уже помітили на тестах.

Подробиці

Незважаючи на те, що кузов тестового прототипу повністю покритий захисним камуфляжем, можна побачити нове розташування парктроніків у передньому бампері. Задній елемент у свою чергу отримав інший дизайн. Через бокове скло можна побачити повністю замаскований салон. Це говорить про те, що інтер’єр буде сильно оновлений. Що стосується трансмісії, то серйозних змін порівняно з поточною лінійкою не очікується.

Hyundai Ioniq 5 стане справжнім позашляховиком: кросовер отримає нову "міцну" версію XRT

У рестайлінговій версії виробник провів невелике доопрацювання, спрямоване на підвищення ефективності двигунів. У модифікації XRT, ймовірно, додадуть акумуляторну батарею більшої щільності для збільшення запасу ходу. Усередині будуть встановлені та сама інформаційно-розважальна система з тонкими рамками, а також новітні функції безпеки і технології. У Південній Кореї рестайлінгова модель вже надійшла в продаж. У Європі та Америці вона дебютує наприкінці поточного року. Щодо варіації XRT, то поки що невідомо, чи з’явиться вона одразу, чи трохи пізніше.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: