Новий седан Mazda EZ-6 з економічним двигуном повністю розсекретили до початку продажу

Підпишись на нас:

Опубліковано фотографії оновленої Mazda EZ-6 2024 року. Ця середньорозмірна модель розроблена спільно з компанією Changan і продається на китайському ринку. Седан побудований на базі гібридної платформи і пропонує збільшений запас ходу в гібридній модифікації. Крім того, покупцям доступна повністю електрична варіація машини з одним переднім двигуном.

Подробиці

Новинка виконана у фірмовій стилістиці японської марки з вузькою головною оптикою і багатокутною решіткою радіатора. В електричній версії лицьова сторона має закриту конструкцію. При цьому корма в обох модифікацій має ідентичний дизайн. Ліхтарі з’єднані за допомогою світлової вставки, а фари зберегли напівкруглу форму, як у багатьох інших моделей Mazda. Нижня частина кузова оснащена хромованими накладками, завдяки чому вона виглядає багатошаровою.

Новейший седан Mazda EZ-6 полностью рассекретили до начала продаж: фото, моторная гамма и характеристики

Довжина японського седана становить 4921 мм, ширина – 1890 мм, а висота – 1485 мм. Відстань між осями сягнула позначки 2895 мм. Як уже йшлося, автомобіль пропонується в гібридній і повністю електричній модифікаціях. Перша оснащена 1,5-літровим агрегатом з віддачею 95 к.с. Електромотор видає 217 к.с. В електричній варіації використовується один двигун, розміщений на передній осі. Він генерує 258 к.с. Також у цій модифікації використовується літій-залізо-фосфатний акумулятор. Максимальна швидкість обох моделей дорівнює 170 км/год.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: