Вперше показано нетиповий дизайн мінівена Buick Century з економічною силовою установкою під капотом

Підпишись на нас:

На сайті китайського Мінпрому з’явилися фотографії нової версії мінівена Buick Century 2024 року. Ця модифікація може похвалитися наявністю гібридної силової установки під капотом. Сама модель наразі пропонується в Піднебесній у п’яти варіантах виконання. Її вартість варіюється від 469 990 до 689 900 юанів, що за поточним курсом еквівалентно 1 770 000 – 2 610 000 грн.

Подробиці

Екстер’єр автомобіля виконано з використанням новітньої концепції дизайну PURE Design сімейства Buick. Мінівен отримав оновлені крила і оптику неправильної форми, яка виступає за межі решітки радіатора. Наповнення останньої представлено горизонтальними хромованими планками. Такого виконання немає в актуальної моделі.

На фото розсекречено нову версію мінівена Buick Century з економічною силовою установкою під капотом

Форма бічної частини кузова, а також віконна лінія та нахил передньої стійки свідчать, що автомобіль має доволі місткий салон. Дизайн корми не зазнав змін. Тут встановлені ліхтарі, з’єднані за допомогою світлової лінії, що проходить по всій ширині дверей багажного відділення. Довжина мінівена становить 5230 мм, ширина – 1980 мм, а висота – 1864 або 1872 мм. Колісна база досягла позначки в 3130 мм. Автомобіль приводитиметься в рух за допомогою гібридної системи, в основі якої лежить 2,0-літровий наддувний двигун. З ним поєднується електричний агрегат виробництва SAIC. Сумарно дана установка генерує 210 кінських сил потужності.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: