Повнопривідний седан від суб-бренду Hyundai отримав нову преміальну версію Black: ще розкішніший

Підпишись на нас:

Нещодавно стало відомо про вихід Genesis G90 2024 року в найрозкішнішій на сьогоднішній день версії Black. Ця топова модифікація підвищує рівень розкоші. Тепер же стало відомо більше інформації про модель, а також з’явилися її докладні фотографії. Екстер’єр та інтер’єр седана виконані повністю в чорному кольорі, що максимально підсилює відчуття розкоші та елегантності.

Подробиці

Щодо екстер’єру, то решітка радіатора, передній бампер, шильдик марки, молдинг і гальмівні супорти пофарбовані в чорний колір. Автомобіль “взутий” у 21-дюймові легкосплавні диски з темним напиленням. До того ж вони мають ексклюзивний дизайн. Позаду емблема Genesis, розташована в центрі кришки багажника, виконана в темному металевому кольорі. При цьому на кормі немає шильдиків з назвою моделі і говорить про наявність повного приводу.

Повнопривідний Genesis G90 отримав нову версію Black, роблячи седан ще розкішнішим: фотографії та вартість

Усередині кожна деталь виконана в чорному кольорі. Інтер’єр може похвалитися ексклюзивними кріслами і стьобаною оббивкою, оздобленням із натурального дерева, а динаміки прикриті алюмінієвими “кришками”. Під капотом корейської моделі встановлено безальтернативний 3,5-літровий турбований двигун V8, що працює в тандемі з 48-вольтовою системою і повнопривідною трансмісією. Оснащення машини відповідає її люксовому статусу. Зокрема, автомобіль укомплектований панорамним дахом і системою камер. Вартість новинки стартує з позначки в 104 200 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: