Експерт назвав 4 надійні вживані позашляховики, які проїдуть більше 500 000 км

Підпишись на нас:

На вторинному ринку країни досі можна знайти гідні автомобілі, які коштують недорого. Так, експерт вирішив перерахувати особливості чотирьох позашляховиків, які можна придбати за ціною до 22 000 доларів. Він також перерахував їх слабкі місця, ресурс двигунів та інші моменти, які потрібно враховувати при виборі цих авто.

Подробиці

Toyota Land Cruiser 100 має турбодизельний двигун, здатний пройти без проблем 500 000 кілометрів. Паливний насос високого тиску може вийти з ладу раніше.

Mitsubishi Pajero Sport за такою ціною продається приблизно 2014 випуску. ГРМ варто змінювати кожні 60 тисяч пробігу, замість рекомендованих 90 тисяч. При цьому ходова частина не має проблем, першими виходять із ладу передні важелі.

За такою ціною пропонують четверте покоління Land Rover Discovery. У двигуні після 150 тисяч можуть провернутися вкладиші, від чого виходить з ладу колінвал. Часто виходять із ладу сайлент-блоки передніх важелів.

Десятирічний Kia Mohave вимагає заміни передніх ступичних підшипників, їхній ресурс обмежений всього 80-100 000 пробігу. Постають проблеми і з повним приводом, незважаючи на те, що система відноситься до дуже надійних. У деяких власників відбувається відмова двигуна роздавальної коробки.

Всі чотири моделі добре зарекомендували себе і при належному догляді зазвичай особливих проблем з ними не виникає.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: