Перераховані опції автомобіля, які спровокують нового власника до великих витрат одразу після купівлі

Підпишись на нас:

Продавці, що пропонують автомобілі на вторинному ринку, всіляко розхвалюють їх, щоб швидше збути з рук. Однак у машинах є низка опцій, які приведуть нового власника до великих витрат практично одразу після купівлі. Про них розповів експерт з автопідбору машин із двадцятирічним стажем. Варто звертати увагу при виборі автомобіля на ці особливості, щоб уникнути великих витрат.

Подробиці

Так, наявність люка, навіть заводського, на даху автомобіля загрожує необхідністю проводити ремонт його приводу. Навіть найякісніші з них з часом починають протікати, що призводить до великих складнощів.

Збільшене лобове скло дає хороший огляд. Однак за наявності навіть невеликої тріщини, якої уникнути дуже складно, на заміну піде пристойна сума. А поставити автомобіль на облік без проходження техогляду буде складно.

Машини преміального сегмента на ділі напхані такою великою кількістю функцій, що більшу частину часу проводять в автосервісі для усунення виникаючих неполадок, ніж на дорозі. Роботизовані трансмісії DSG вже після 100 тисяч пробігу потребуватимуть постійного ремонту.

Особливу небезпеку для автомобіля несе встановлений попереднім власником фаркоп. Якщо його було встановлено для регулярного використання причепа, силовий агрегат машини зазнавав сильних навантажень, а отже, ресурс його вже значно знижено.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: