Лише три порушення на рік: для водіїв вже готують нові обмеження

Підпишись на нас:

Українських водіїв чекають обмеження в порушеннях ПДР. Про це повідомив заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Наразі безліч водіїв порушують правила дорожнього руху зухвало та без страху, адже можуть собі дозволити їх оплатити. Статистика говорить, що в середньому кожен водій робить по три порушення ПДР на рік. А деякі можуть навіть здійснити по 20-25-30 порушень за календарний рік.

Така статистика говорить про те, що водії не бояться відповідальності, а тому потрібна більш сувора та чітка система, що буде обмежувати порушників. Патрульна поліція вже ініціювала обговорення змін до ПДР за участю громадськості та профільних комітетів Верховної Ради, яка обмежить кількість можливих порушень – до трьох на рік.

“Станом на зараз майже повністю відновлено систему автоматичної фіксації до рівня до повномасштабної війни. Зараз працюють 260 камер автоматичної фіксації (до повномасштабної війни було 270). І лише за 4 місяці цього року зафіксовано і винесено 1 млн 376 тисяч 779 постанов про адміністративне правопорушення, зафіксоване в автоматичному режимі”, – повідомив заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: