Volkswagen зробив Golf ще економічнішим: з’явились версії з витратою 4 літри на 100 км

Підпишись на нас:

Новий Volkswagen Golf 2024 став ще привабливішим для покупців. Німецький виробник розширив модельну лінійку компактних авто за рахунок дизельних версій.

Подробиці

У оснащення автомобіля увійшов 2,0-літровий двигун, що працює на важкому паливі потужністю до 150 к.с. Такий варіант чудово підійде тим, хто щороку долає багато кілометрів дорогами.

Отже, лінійка VW Golf продовжує розширюватись. Нагадаємо, зараз автомобіль представлений на ринку у восьмому поколінні, яке нещодавно отримало серйозне оновлення. Воно торкнулося як зовнішності, так і технічних характеристик авто. Продажі моделі стартували близько місяця тому. До останнього часу автомобіль пропонувався із невеликим набором бензинових агрегатів. Тепер з’явилися довгоочікувані дизельні версії. Golf з таким мотором доступний як у кузові хетчбек, так і універсал.

У базі автомобіль пропонує 16-дюймові колеса, повний комплект подушок безпеки, світлодіодну оптику, мультимедіа з 12,9-дюймовим тачпадом, кондиціонер, адаптивний круїз-контроль та інші опції.

Volkswagen Golf

Моторна лінійка представлена двома 2,0-літровими дизелями. Перший видає 115 л.с. при 300 Н*м тяги та поєднується з МКПП на шість швидкостей та переднім приводом. З ним машина розганяється до сотні за 10,2 сек при максимальній швидкості 202 км/год. Витрата палива дорівнює 4,3 літри.

На щаблі вище стоїть 150-сильний двигун. Він працює в тандемі з «роботом» і тим самим переднім приводом. Такий автомобіль досягає 100 км/год за 8,4 сек, витрачаючи 4,8 літра на 100 км шляху. Вартість хетчбека стартує з позначки 1 200 000 гривень, а універсала – з 1 500 000 гривень в еквіваленті.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: