Водіїв попередили про небезпеку поїздок із майже порожнім паливним баком

Підпишись на нас:

Багато водіїв люблять грати в рулетку і намагаються проїхати якомога довше після того, як загориться лампочка, що сповіщає про зниження рівня палива в баку. Індикатор загоряється, коли рівень стає критично низьким, і, залежно від автомобіля, палива може вистачити на 50-70 кілометрів шляху. При цьому рух на майже порожньому баку завдає шкоди транспортному засобу.

Подробиці

Так, майже порожній паливний бак призводить до підвищеного утворення конденсату. Вода розріджує паливо, що призводить до зниження потужності транспортного засобу. Маючи щільнішу структуру, вона накопичується внизу, там, звідки паливо надходить у двигун. Це може призвести до виходу з ладу паливної системи, оскільки під час зниженої температури на вулиці, вона може просто замерзнути.

Їзда з майже порожнім паливним баком може призвести і до іншої проблеми. В системі з’являється повітря під час роботи бензонасосу. У результаті страждає безліч деталей паливної системи, особливо, форсунки. Зазначено, що мотори на дизельному паливі особливо погано переносять підсмоктування повітря.

Позбутися води в баку можна, використовуючи спеціальні присадки. Раніше водії використовували для цього спирт, однак, це загрожує неприємними наслідками. Придбати необхідні добавки в паливо можна в спеціалізованих магазинах. І не варто їздити з майже порожнім баком, це дозволить уникнути додаткових витрат.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: