Показали кросовер, який замінить популярну модель Kia: йому не потрібна заправка на АЗС

Підпишись на нас:

Компанія Kia кілька днів тому опублікувала тизерні зображення кросовера EV3. Цей електрокар, згідно з офіційною заявою, дебютує 23-го травня. Однак зараз у Мережу витекли фотографії, які повністю розкривають зовнішність і салон автомобіля. Судячи із зображень, це справді серійний Kia EV3 2024 року, а не чергові рендери.

Подробиці

Як і передбачалося, корейська новинка оформлена в стилістиці останніх електрокарів марки. Вона оснащується незвичайною передньою і задньою оптикою у вигляді світлодіодних стрічок, що згинаються і повторюють обриси кузова в тому місці, де вони прокладені. Капот злегка опускається в бік великого переднього бампера, що, мабуть, обумовлено необхідністю поліпшення аеродинаміки автомобіля. Кросовер також отримав широкий пластиковий обвіс.

Це авто замінить Seltos: у Мережу витекли перші фото серійного Kia EV3 незадовго до дебюту

Інтер’єр, як і в інших моделей лінійки EV, відрізняється мінімалістичним виконанням. Усередині передбачаються 2 з’єднаних між собою екрани діагоналлю 10,25 дюйма, “підвісний” центральний тунель, компактний блок управління кліматом та інше. Повідомляється, що кросовер отримає камери кругового огляду і комфортні сидіння з двоколірним оздобленням.

Це авто замінить Seltos: у Мережу витекли перші фото серійного Kia EV3 незадовго до дебюту

Характеристики корейської моделі поки що не підтверджені. Відомо, що її довжина становить 4330 мм. Тобто Kia EV3 – це електричний варіант Seltos, який новинка, найімовірніше, з часом замінить.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: