Citroen в оновленому бюджетному крос-купе відмовляється від модної тенденції, яку запровадив раніше

Підпишись на нас:

Компанія Citroen фактично ввела моду на використання роздільних фар у передній частині кузова автомобілів. Однак зараз вона, судячи з інформації, що надходить, відмовляється від цього.

Подробиці

На дорожні випробування вийшов прототип оновленого кросовера Citroen C4 X 2025 року, частково вкритий захисним камуфляжем. Очікується, що у французької моделі також переглянуть технічну частину.

Судячи з опублікованих знімків, Citroen збільшив ДХВ у нового C4 X. В результаті вони тепер об’єднані з більшими фарами головного світла. Тобто компанія, мінімально допрацювавши екстер’єр, змінила загальне враження про автомобіль. Можливо також, що Citroen трохи модернізує передній бампер, низ бічних дверей і задні ліхтарі.

Citroen відмовляється від модної тенденції, яку сам запровадив: про це говорить новий крос C4 X

Нагадаємо, що цей кросовер випускається як з ДВЗ, так і з електромоторами. Другий варіант французької моделі було оновлено близько року тому. Тоді електрична версія Citroen C4 X отримала агрегат, який видає на 20 к.с. більше потужності (154 к.с.). Також кросовер придбав батарею збільшеної ємності, що збільшило запас ходу до 420 кілометрів.

Citroen відмовляється від модної тенденції, яку сам запровадив: про це говорить новий крос C4 X

А в лютому 2024 року вийшла нова гібридна установка з мотором на 1,2 літра, що видає до 134 к.с. Очікується, що цей агрегат скоро дебютує на французькому кросовері. Офіційно компанія Citroen не підтверджує заявлені зміни. Також вона не повідомляє, коли дебютує цей кросовер.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: