BYD випустив бюджетного конкурента для популярних американських авто: вантажопідйомність 835 кг і функція караоке

Підпишись на нас:

У Мексиці відбулася офіційна презентація нового пікапа BYD Shark 2025 року. Вибір місця для дебюту частково зумовлений тим, що цей автомобіль відразу буде глобальною моделлю, яка, ймовірно, вийде на ринок США.

Подробиці

Тобто новий Shark конкуруватиме з головними американськими машинами: повнорозмірними пікапами. При цьому китайська модель вийшла порівняно дешевою.

BYD Shark

За неї запросили 53 427 доларів, що менше, ніж за деякі американські пікапи порівнянного розміру. При цьому китайська новинка випущена у вигляді гібридного автомобіля, що оснащується турбомотором на 1,5 літра та двома електродвигунами. Це поєднання забезпечує до 430 к.с. потужності. У комплекті йде ще й акумулятор, що забезпечує запас ходу на електротязі 100 кілометрів. А всього автомобіль проїжджає трохи менше ніж 900 кілометрів.

Габарити китайської новинки становлять 5457х1971х1925 мм. Стандартно пікап комплектується сенсорним екраном на 12,8 дюйми та цифровою панеллю приладів на 10,25 дюйми. Відмінною рисою Shark є функція караоке. Тобто, в комплекті з пікапам покупцям дають повноцінний мікрофон.

BYD Shark

На додаток до цього передбачаються проекційний дисплей, потужна бездротова зарядка для смартфону, камери кругового огляду, функція «прозорого» капота, адаптивний круїз, автоматичне екстрене гальмування та інші опції. Вантажопідйомність новинки складає 835 кілограмів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: