Suzuki Jimny дебютував у новій ретро-версії з оригінальною графікою: за ціною Duster

Підпишись на нас:

Компактний позашляховик Suzuki Jimny 2024 сьогодні представлений на обмеженій кількості ринків. Зокрема, він не продається у США. Японська модель покинула цю країну у 2012 році, пославшись на низькі продажі. Однак компанія продовжує знаходити способи зробити автомобіль привабливішим. Так, минулого року вийшла 5-дверна версія, а тепер вона набула спеціальної модифікації.

Подробиці

Більш практична версія позашляховика, що в Австралії продається під ім’ям Jimny XL, тепер доступна покупцям у варіанті виконання Heritage. Автомобіль наділили оригінальною графікою на кузові в стилі ретро, що відсилає у 70-ті, 80-ті та 90-ті роки. Австралійські покупці зможуть пофарбувати позашляховик в один із кількох кольорів: синьо-чорні перли, зелені джунглі, сірий граніт, білий та слонова кістка. Останній поєднується з контрастним дахом.

Suzuki Jimny

Окрім оригінальної графіки позашляховик отримав передній та задні бризковики червоного кольору. Такі ж ставилися на тридверний Jimny Heritage, випущений минулого року. Ця модифікація японської моделі була розпродана лише за два дні. Тому щоб купити його наступника, покупцеві потрібно діяти швидко. Попередня спеціальна серія вийшла у кількості 300 екземплярів, а нова буде обмежена 500 машинами.

Під капотом позашляховика залишиться 1,5-літровий атмосферник з віддачею 101 к.с. Він поєднується з 5-швидкісною «механікою» та повним приводом. Вартість новинки складає 36 490 австралійських доларів (~890 000 грн або $22 350).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: