Власник сервісу пояснив, як водії «вбивають» свої автомобілі антикором

Підпишись на нас:

Обробка автомобіля антикорозійними покриттями в сучасних реаліях, коли взимку на дорогах реагенти, а у весняний і осінній періоди велика кількість опадів, стала звичною справою. Однак у цій процедурі існує маса нюансів. Про основні з них розповів власник сервісу з кузовного ремонту. Він пояснив, як неправильні дії власників машин і працівників СТО можуть призвести до утворення більшої іржі.

Подробиці

Так, на вживаних автомобілях, як правило, вже є осередки іржі. А це означає, що обходитися з ними потрібно особливо акуратно. Більша частина виявляється під арками коліс, проте чимало осередків можуть бути просто приховані від очей. Крім того, подібні ділянки кузова буває складно повністю очистити від бруду і дрібних піщинок, а їх наявність під антикором призводить до утворення корозії.

Під час проведення робіт поспіх – найголовніше зло. Якщо автомобіль тільки вийшов з мийки і не встиг як слід просохнути, нанесення мастики на кузов призведе до сумного результату. І справа не тільки в тому, що склад ляже неправильно, він може сприяти утворенню корозії через те, що під ним залишиться волога.

Як правило, на заводах обробляють захисним складом тільки шви, залишаючи недоторканими самі деталі. У результаті може з’явитися іржа вже через рік. Часто необробленими залишаються приховані порожнини на днищі. А це призводить до корозії рами у позашляховиків, у звичайних легкових машин і кросоверів вона з’являється на порогах і лонжеронах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: