Експерт назвав автомобілі, які витрачають більше оливи, ніж інші

Підпишись на нас:

Надмірна витрата оливи в двигунах призводить до необхідності запастися відповідною технічною рідиною для доливання в мотор. Особливо незручно це, якщо водій перебуває в далекій дорозі. Експерти зазначили, що деяким агрегатам піджирання мастила більш властиве, ніж іншим. Вони перерахували такі двигуни, а також назвали автомобілі, в яких вони використовуються.

Подробиці

Так, першими в списку опинилися агрегати німецького виробництва. Це серія EA888 з моторами на 1,8 і 2,0 літра. У них в 2008 році були проведені удосконалення, які були спрямовані на підвищення економічності. Інженери змінили товщину кілець, а також величину дренажних отворів у поршневих канавках. У результаті з’явилося посилене підїдання мастила, що досягає витрати на цілий літр на тисячу кілометрів. Такі двигуни встановлено в автомобілях Audi A4, Q3, Q5, Skoda Octavia, а також Volkswagen Golf, Jetta, Tiguan. До таких самих проблемних належить і варіант, який використовували під час складання Audi A8, Audi Q7 і VW Touareg у 2008-2017 роках.

Окреме місце займають двигуни від компанії BMW. Виною тому конструкторське рішення, згідно з яким була проведена заміна форми поршнів на Т-подібну. Підвищена витрата мастила відбувається через маслознімні ковпачки.

З корейських машин можна виділити моделі Kia Soul, Sportage, Ceed, Optima і Cerato. Машини випуску до 2018 року страждають появою задирів і збільшеною витратою мастила.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: