Kia готується оновити свій «найкращий 7-місний кросовер» бюджетного сегменту

Підпишись на нас:

До дебюту готується оновлений Kia Carens 2025 року. Компанія вже почала тестувати 7-місний кросовер у Південній Кореї, де він потрапив до об’єктивів фотографів-шпигунів.

Подробиці

Ця модель представлена обмеженій кількості ринків. Наприклад, її продають в Індії із лютого 2022 року. Швидше за все, на тести вийшов паркетник зі стандартним ДВЗ, але електрична версія також перебуває у розробці.

Опубліковані цього разу «шпигунські» знімки розкривають не так багато подробиць про новинку, оскільки її прототип покритий захисним камуфляжем. Однак відомо, що у машини буде оновлено передню та задні частини. Але що виразно впадає в око, так це інші ліхтарі на кормі з С-подібними світлодіодами, як у останніх Seltos і Sonet. Ще виробник замінить бампера та поставить нові легкосплавні диски.

Kia Carens 2025 року

Інтер’єр автомобіля поки що розсекречений не був. Однак очікується, що компонування салону буде схоже на актуальну модель. Також, як і раніше, пропонуватимуться 6- та 7-місні варіанти виконання. Швидше за все, корейський бренд оновить список функцій та запропонує нові матеріали оздоблення. Під капотом повинні зберегтися поточні бензинові та дизельні двигуни. У базі паркетник буде оснащений МКПП, а в інших версіях запропонують “робот”, коробку iMT та гідротрансформатор. Крім того, як уже говорилося, компанія працює над повністю електричною модифікацією автомобіля. Її запуск має відбутися у другій половині наступного року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: