Компанія «Еталон» показала новий міський автобус «Мальва»

Підпишись на нас:

Компанія «Еталон» чекала всіх охочих побачити новий автобус виробника у столичному МВЦ. Саме тут на виставці ComAutoTrans 2024 з 14 по 16 травня було презентовано міський автобус середнього класу – «Мальва».

Компанія «Еталон» показала новий міський автобус «Мальва»

Габарити автобуса «Мальва»:

  • довжина – 9,3 м;
  • ширина 2,4 м;
  • висота 3,34 м.

Автобус вийшов в конвеєра Чернігівського автозаводу та кардинально відрізняється від всіх інших молетей Еталон». Автобус має низький рівень підлоги в першій половині салону. Пасажиромісткість 72 пасажира, з яких 26 місць для сидіння. В транспорті є кондиціонер та система відеоспостереження.

Компанія «Еталон» показала новий міський автобус «Мальва»

Кузов несучого типу, із заднім розташуванням двигуна. В рух автобус приводе 5,76-літровий турбодизель Ashok Leyland H6E55D123 (Євро 5) потужністю 167 к. с. і максимальним крутним моментом 550 Нм при 1200 – 1900 об/хв, що працює в парі з механічною 5-ступеневою коробкою передач ZF. Автобус розганяється до 90 км/год.

Передня вісь – марки Brist, а задній ведучий міст – від Meritor. Підвіска всіх коліс – залежна, пневматична. Спереду встановлюються два пружинні елементи і два амортизатори, а ззаду – чотири та чотири відповідно.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: