Kia випустить кросовер, який із заводу отримає ГБО

Підпишись на нас:

Прем’єра ультракомпактного кросовера Kia відбулася у 2021 році. Першим ринком для неї виявився індійський. Пізніше Sonet обзавівся експортною версією, яку трохи допрацювали, а також 7-місцевим варіантом. Тепер же, зважаючи на все, корейський автомобільний концерн готує черговий новий варіант цього «паркетника».

Подробиці

На тестах у Пуні (захід Індії) було помічено кросовер Sonet, що обкатується з газобалонним обладнанням. Йдеться про модифікацію Sonet CNG, яка зможе працювати як на бензині, так і на природному газі (метані).

Kia Sonet

Передбачається, що корейський кросовер у версії CNG комплектуватиметься літровим бензиновим турбомотором, потужність якого не розкривається.

Нагадаємо, звичайний Kia Sonet оснащується літровим 3-циліндровим бензиновим «наддувним» двигуном, що видає 118 кінських сил і 172 Нм крутного моменту. У разі роботи силового агрегату на метані очікується помітне падіння цих показників.

Як трансмісія для нового виконання Sonet, швидше за все, виступить безальтернативна механічна коробка передач, тоді як простий кросовер продається ще й з 7-швидкісним «роботом» DCT.

Поява CNG-версії Kia Sonet запланована цього року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: