Компактний хетчбек Peugeot з витратою палива 4.7 літрів на 100 км став доступнішим за Ford Focus

Підпишись на нас:

На європейському ринку в одному сегменті бореться дуже багато різноманітних моделей. Тому виробникам постійно доводиться вигадувати акції та робити знижки на свою продукцію. Так, Peugeot 308 2024 року подешевшав більш ніж на 4600 євро. Тепер ця еталонна модель сегмента C коштує менше, ніж Ford Focus. Ба більше, у неї є все, щоб перевершити бестселер Volkswagen Golf.

Подробиці

Лише кілька місяців тому стартував продаж Peugeot 308 з 48-вольтовою технологією Light Hybrid (MHEV). І тепер автомобіль з даним силовим агрегатом можна купити з істотною знижкою. Для початку зазначимо, що модель пропонується покупцям у чотирьох комплектаціях: Active, Style, Allure і GT. Крім того, є можливість вибрати між кузовом хетчбек і універсал. Що стосується знижки, то вона надається при купівлі початкової модифікації.

Дешевше за Ford Focus, а оснащення як у Volkswagen Golf: новий Peugeot 308 подешевшав на 135 000 грн

У ній французька модель оснащена світлодіодною оптикою, двома 10-дюймовими екранами (цифрова “приборка” і тачпад мультимедіа), 16-дюймовими колісними дисками, двозонним клімат-контролем, задніми паркувальними датчиками, адаптивним круїзом тощо. Під капотом знаходиться 1,2-літровий двигун, доповнений 48-вольтовою технологією. Він видає 136 к.с. потужності при 230 Н*м крутного моменту. З мотором поєднується 6-діапазонний “робот” з подвійним зчепленням і передній привід. До “сотні” автомобіль розганяється за 9 сек, витрачаючи на кожні 100 км шляху 4,7 літра палива. Купити таку машину тепер можна за 26 184 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: