Бюджетний економічний кросовер BYD показали під час тестування

Підпишись на нас:

Китайські ЗМІ розмістили в Мережі серію “шпигунських” фотографій нового BYD Song L DM-i 2024 року. Цей середньорозмірний кросовер буде приводитися в рух за допомогою гібридної установки, що підключається. Незважаючи на те, що автомобіль називається Song L, він побудований на зовсім іншій платформі, ніж актуальна модель. Взагалі взаємозв’язок між цими автомобілями невеликий.

Подробиці

Автомобіль отримає унікальний дизайн екстер’єру, несхожий на вже присутній у продажу суто електричний кросовер. Новий паркетник буде оснащений великогабаритною решіткою радіатора із затемненою сіткою всередині. Крім того, вона прикрашена хромованим декором. Головна оптика отримала звужене виконання. Завдяки такому поєднанню китайська новинка має доволі динамічний вигляд.

BYD вивів на тести новий кросовер Song L, який абсолютно несхожий на свого електричного побратима

Новий автомобіль оснащений двоколірними легкосплавними дисками з низькою стійкістю до вітру. Корма кросовера більш щільно вкрита захисним камуфляжем. Крізь нього можна розгледіти наскрізні ліхтарі. Та й загалом задня частина за своїм дизайном відрізняється від електричного побратима. Крім того, у машини більш плоский дах. Оскільки позаду встановлено вихлопну трубу, можна зробити висновок, що автомобіль приводиться в рух за допомогою гібридної системи. Найімовірніше, йдеться про установку DM-i plug-in від компанії BYD, що підключається. Її показники потужності поки не розсекречені виробником.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: