Схожі на Tesla: китайська компанія випускатиме бюджетні авто з запасом ходу до 1000 км

Підпишись на нас:

Китайська компанія Nio виводить на європейський ринок новий електричний кросовер. Причому автомобіль дебютує не під ім’ям марки. Він називатиметься ONVO L60 2025 року. Моделі цього суббренду будуть дешевшими за решту продукції бренду. Новинка відрізняється привабливим дизайном і хорошим показником дальності ходу. Старт продажів машини заплановано на наступний рік.

Подробиці

Нагадаємо, моделі марки Nio належать до преміального сегмента. І китайській компанії доволі складно конкурувати в ньому на європейському ринку. Тому вона вирішила витягнути туз із рукава і створила новий суббренд ONVO. Його первісток – електричний кросовер L60, вже був представлений на території Піднебесної. Автомобіль отримав привабливий купеподібний кузов, що має зацікавити потенційних покупців.

Nio створила новий суббренд, який випускатиме бюджетні автівки: перша модель уже розсекречена

Аеродинамічний коефіцієнт машини становить лише 0,229, що говорить про її хороші динамічні характеристики. Довжина паркетника дорівнює 4828 мм, ширина – 1930 мм, а висота – 1616 мм. Відстань між осями досягла позначки 2950 мм. Усередині кросовера панує мінімалізм. Автомобіль оснащений двома екранами: 13-дюймовою цифровою “приборкою” і 17,2-дюймовим тачпадом мультимедіа. Безпеку забезпечують просунуті водійські помічники, які використовують інформацію, що надається трьома камерами і різними датчиками. Nio поки що не вказала технічні характеристики 2-х електромоторів новинки, але відомо, що її пропонуватимуть із трьома АКБ: на 60, 90 і 150 кВт/год. Дальність ходу становитиме 555, 730 і 1000 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: