Renault випустив потужну альтернативу Arkana: повний привід, до 100 км без АЗС і 6 секунд до 100 км/год

Підпишись на нас:

У Європі відбулася офіційна презентація купеподібного кросовера Renault Rafale 2024 року в новому виконанні Atelier Alpine. Автомобіль у цій версії став комфортнішим і потужнішим. Також він отримав повний привід, який покращує його прохідність. Фактично оновлений Rafale став більш ефективною альтернативою Arkana, що вирізняється меншою витратою палива.

Подрбиці

Французький кросовер, що дебютував торік, оснащувався 1,2-літровим турбомотором та електродвигуном, який розміщувався на передній осі. Сукупна віддача такої комбінації сягає 197 к.с. Тепер Renault додав ще один електромотор, який тепер розміщується позаду. У результаті потужність гібрида зросла до 297 к.с. Розгін до “сотні” у французької моделі зараз займає всього 6,4 секунди. Вбудований акумулятор дозволяє проїжджати на електротязі приблизно 100 кілометрів.

Renault выпустил мощную альтернативу Arkana с полным приводом: вышла новая версия Rafale

Версія Alpine додає кросоверу ще й адаптивну підвіску, яка підвищує загальний рівень комфорту. Вона змінює налаштування автоматично, відповідно до інформації, яка надходить з передньої камери.

Renault выпустил мощную альтернативу Arkana с полным приводом: вышла новая версия Rafale

Візуально представлений Rafale також став схожим на інші моделі, які раніше вийшли у виконанні Alpine. Однак схожість між цими автомобілями радше підкреслюється незначними стилістичними рішеннями та синім кольором кузова. Rafale загалом зберіг свою зовнішність.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: