Toyota планує випустити «заряджений» автомобіль, розробляти який припинила у 2015 році

Підпишись на нас:

Компанія Toyota у 2015 році представила концепт нового спорткара S-FR. Ця модель вийшла компактною і справді легкою. Тоді було оголошено, що її вага не перевищує однієї тонни. Але японська компанія не стала розвивати цей проект. Однак зараз, згідно з даними ЗМІ, виробник повернувся до планів, щодо випуску цього автомобіля. Повідомляється, що скоро дебютує новий Toyota S-FR 2026 року.

Подробиці

Зазначимо, що серійний автомобіль може вийти з іншою назвою. За чутками, це може бути Starlet. Втім, поки що немає жодної достовірної інформації, що підтверджує це припущення. Можливо, компанія Toyota залучить до розробки цього проекту дочірню Daihatsu, оскільки під її маркою вже випускається подібний Boon.

Toyota може випустити авто, розробляти яке компанія припинила у 2015 році - деталі про майбутнє S-FR

Імовірність перетворення S-FR на серійний автомобіль зумовлена поточними проектами японської компанії, в рамках яких створюються ралійні машини. Саме тому, наприклад, Toyota розглядає 1,3-літровий двигун із турбонаддувом як основний для майбутнього спорткара. У разі якщо S-FR дійсно надійде на ринок, то це буде багато в чому унікальний автомобіль: подібних продуктів на світовому ринку практично немає.

Зазначимо, що ще під час презентації концепту Toyota оголосила, що на його базі випустить 3 різних за габаритами автомобіля і одну спортивну версію. Але, мабуть, зараз компанія обмежиться одним.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: