Про цю новинку від Kia ніхто не знав, але вона вже готова: на перших зображеннях розкрито ще один пікап

Підпишись на нас:

Компанія Kia досить давно розпочала розробку першого у своїй історії пікапа, який отримав назву Tasman. Його виробництво на домашньому автозаводі стартує в лютому 2025 року. Автомобіль із рамною конструкцією оснащуватимуть звичайними ДВЗ. Але нещодавно з’явилася інформація про те, що компанія Kia готує ще один пікап, який, згідно з чутками, буде електричним.

Подробиці

Корейський виробник поки що не робив жодних заяв з цього приводу. Про те, що компанія розробляє такий автомобіль, стало відомо випадково: Kia опублікувала відеоролик, на якому був зображений якийсь пікап. Він був укритий накидкою, яка заважала розглянути навіть загальну конфігурацію автомобіля. Але незважаючи на це, в Мережі з’явилися чутки про те, що Kia працює над новим електричним пікапом. Його виробництво запустять на американському автозаводі. Поставляти його будуть на ринок США.

Про цю новинку від Kia ніхто не знав, але вона вже готова: на перших зображеннях розкрито ще один пікап

На підставі наведеної інформації дизайнер спробував відтворити вигляд корейської моделі. Під час розробки пікапа, представленого на рендерах, він спирався на дизайн великого електрокросовера EV9. Тому автомобіль, показаний на цих зображеннях, відрізняється трохи незграбним кузовом.

Повідомляється, що в основу такої моделі ляже стандартна платформа E-GMP. Можливо, пікап вийде з єдиним електродвигуном, який видає до 218 к.с. Але не виключено, що його оснастять двома моторами з віддачею в 385 к.с.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: