Французька армія отримає танкери нового покоління з броньованою кабіною

Підпишись на нас:

Французьке агентство закупівель (DGA) офіційно уклало з Arquus контракт на розробку та виробництво нового покоління танкерів, відомих як CCNG (Camion-Citerne Nouvelle Génération).

Подробиці

Цей контракт посилює роль Arquus як ключового гравця в розробці та виробництві броньованих транспортних засобів матеріально-технічного забезпечення французької армії.

Початкова партія з 70 транспортних засобів запланована на поставку, починаючи з 2026 року, як частину ширшої програми, спрямованої на забезпечення 376 танкерів нового покоління до 2030 року. Цей графік узгоджується з чинним законом про військові програми (2024-2030).

Ці нові танкери призначені для різних видів збройних сил, включаючи сухопутні війська, повітряно-космічні сили та оперативну енергетичну службу. Вони розроблені відповідно до особливих вимог надійності та універсальності, необхідних для їх місій. Будучи критично важливим елементом логістичного ланцюга, ці танкери забезпечують постачання палива в складних, а часом і екстремальних умовах, сприяючи успіху військових операцій.

Флот CCNG матиме три версії для адаптації до різних потреб місії:

  • Масовий транспорт CCNG: цистерна об’ємом 20 м³ з броньованою кабіною;
  • Пристрій захисту CCNG: цистерна 12 м³ з броньованою кабіною;
  • Універсальний незахищений CCNG: цистерна об’ємом 12 м³ із м’якою кабіною.

Автоцистерни нового покоління базуються на шасі підвищеної прохідності 8×8 із цивільної лінійки Renault Trucks. Arquus використовує свій великий досвід у цій галузі та свою співпрацю з Magyar, компанією, яка проектує та виробляє танкери, і Desautel, фахівцем із протипожежного захисту, який має досвід роботи в групах розподілу.

Arquus розроблятиме та виготовлятиме броньовані кабіни у своєму центрі передового досвіду в Гаршізі, Франція. Повне складання цих танкерів буде здійснюватися в новому центрі передового виробництва автомобілів у Ліможі. Цей контракт також призведе до відкриття нової конвеєрної лінії. Arquus було доручено розробити та забезпечити систему підтримки, включаючи інструменти, запасні частини, документацію та навчання по обслуговуванню цих транспортних засобів. Крім того, Arquus надаватиме послуги підтримки та технічного управління автопарком.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: