Важлива для контрнаступу техніка скоро з’явиться в Україні: США передають сотні БМП Bradley та БТРи M113

Підпишись на нас:

Новий пакет військової допомоги від США вміщує доволі багато важливої для України техніки. Про склад допомоги мало що відомо, але зазначається, що ЗСУ отримають сотні нових бронетранспортерів M113 та бойових машин піхоти M2 Bradley. Крайній раз українські захисники отримали боєприпаси, протитанкові засоби та зенітні ракети.

Цього разу в Україну має приїхати понад 100 Bradley M2 та понад 100 M113. Бронетехніка відіграватиме ключову роль як у поточній обороні, так і в потенційному контрнаступі.

Важлива для контрнаступу техніка скоро з’явиться в Україні: США передають сотні БМП Bradley та БТРи M113

Наголосимо, що БМП Bradley особливо активно використовуються під час боїв та наступальних дій, а тому ЗСУ їх дуже потребують. БТР M113 — це вже старіша машина, котра всерівно є надійною та важливою для боїв. Таку техніку використовувалися ще за часів війни у Вʼєтнамі.

5 КОМЕНТАРІ

  1. Який контр-наступ?! Тільки оборона. Тільки тактика відкушування шматочків від загарбаного. Контр-наступ можливий тільки при повному контролі над повітрям і винищенні російського запілля. Інакше це просто перемелювання української живої сили і техніки…

  2. Який в сраку контр наступ коли в нас голод снарядів?! Автор під чим це писав? З чим нам наступати? 400-450 т-64 і ще може 500 інших моделей танків, декількома тисячами легкої бронетехніки? Сука цього для оборони не є достатньо, це тільки глуха оборона, і ТОЧНО не наступ! Досить розказувати про наступ, якого Адекватна людина ніколи не почне, коли в тебе навіть не 20% потужностей ворога!

  3. Афтор випий йяду. 113 це евак, конкретне призначення у неї, як під час штурму так і при наступі. Хоч би трохи статтю підготував.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: