Нова Toyota Corolla залишається одним із найдешевших авто на ринку: опубліковано ціни

Підпишись на нас:

Японська компанія, випустивши хетчбек Toyota Corolla 2025 року, не стала змінювати ціни на цю модель: подорожчала тільки топова комплектація Nightshade. Причому її вартість піднялася лише на 150 доларів. У США за японську модель, як і раніше, хочуть від 23 505 доларів, що робить хетчбек одним із найдешевших представників свого класу. В інших країнах ситуація аналогічна.

Подробиці

У рух Corolla приводиться колишнім 2-літровим двигуном, максимальна віддача якого досягає 169 к.с.. Хетчбек доповнюється безступінчатим варіатором. Як і раніше, звичайна Corolla випускається без повного приводу. Прискорення до “сотні” у японської новинки займає 8,3 секунди.

Toyota Corolla 2025 року залишається одним із найдешевших авто на ринку: опубліковано ціни

Незважаючи на те що автомобіль випустили з колишніми цінами, він став безпечнішим. Це сталося завдяки оновленню фірмового комплексу, до складу якого увійшли автоматична головна оптика, попередження зіткнень, контроль пішоходів, утримання в смузі, динамічний круїз-контроль та інші функції. Вони доступні з кожною комплектацією.

Toyota Corolla 2025 року залишається одним із найдешевших авто на ринку: опубліковано ціни

Крім того, хетчбек залежно від версії пропонує 16- або 18-дюймові колісні диски, дорогу акустику, цифрову панель приладів на 7 дюймів, стеження за “мертвими” зонами, контроль автомобілів під час руху заднім ходом, спойлер та інше. Зовні і всередині японська модель не змінилася.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: