Легендарна «заряджена» модель Volkswagen повертається: розсекречено зовнішність нового Sirocco

Підпишись на нас:

Ще в 2017 році компанія Volkswagen перестала випускати спортивний хетчбек Sirocco. Це рішення було ухвалено у зв’язку з низьким продажем автомобіля. Однак ця модель у певних колах вважалася легендарною. А нещодавно Volkswagen представив концепт ID.Code Concept, який породив чутки про можливе повернення Sirocco, але у вигляді електричного автомобіля.

Подробиці

Жодних офіційних підтверджень цієї інформації з боку німецької марки не надходило. Однак у Мережі вже з’явилися перші рендери, що розкривають те, який вигляд може мати електричний Sirocco. На думку автора зображень, майбутній хетчбек, якщо він вийде на ринок, загалом збереже спадкоємність поколінь. Зокрема, його лінія даху досить швидко опускається в бік корми, а передні стійки сильно завалені назад. Тобто автомобіль має зберегти спортивний кузов.

Легендарна модель Volkswagen повертається на цих зображеннях - розсекречено зовнішність нового Sirocco

Але спереду у представленої новинки розміщується тонка світлодіодна оптика. З огляду на те що це електрокар, він позбавлений радіаторної решітки. Передній бампер доповнюється тонким вирізом під повітрозабірник. Позаду у представленої новинки простягнувся тонкий наскрізний ліхтар.

Легендарна модель Volkswagen повертається на цих зображеннях - розсекречено зовнішність нового Sirocco

Інсайдери повідомляють, що компанія Volkswgaen розглядає варіанти для повернення Sirocco на ринок. У цьому разі автомобіль може бути створений на базі новітньої платформи PPE. А разом із ним запропонують 2 електромотори.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: