Volkswagen поки що не може розробити недорогі автомобілі через рішення Renault: усі деталі

Підпишись на нас:

Відносно недавно з’явилася інформація про те, що Volkswagen планує домовитися з Renault про спільну роботу зі створення нових електрокарів, ціна яких не перевищить 20 000 євро. Німецька компанія давно рухається в цьому напрямку. Однак після того, як Volkswagen оголосив про такі плани, минуло близько п’яти років і досі німецька компанія не змогла створити дешевий електрокар.

Подробиці

Цікаво те, що Volkswagen не вдалося досягти угоди про співпрацю з Renault. Тобто обидві компанії будуть змушені самостійно займатися розробками недорогих електрокарів. Згідно з інсайдерами, сторони були близькі до угоди. Тобто, мабуть, під час переговорів одна або обидві компанії висунули умови, на які не пішла інша сторона. Жодних детальних подробиць з цього приводу поки що не надходило.

Volkswagen поки що не може розробити недорогі автомобілі через рішення Renault - усі деталі

Зазначимо, що Volkswagen ще минулого року заявляв про швидку появу нових акумуляторів, які дадуть змогу випускати недорогі електрокари. Через кілька місяців після цього глава компанії висловив сумніви з приводу можливості завершення цього проекту. Volkswagen тепер ухвалив рішення про самостійну розробку нової платформи для майбутніх бюджетних електрокарів.

Volkswagen поки що не може розробити недорогі автомобілі через рішення Renault - усі деталі

Зі свого боку, Renault відкритий для переговорів з іншими компаніями. Французький виробник працює над тим, що створити продукти, здатні конкурувати з китайськими електрокарами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: