Kia пішла на радикальні рішення під час розробки першого пікапа: у нього буде незвичайний мотор

Підпишись на нас:

Корейська компанія доволі давно розпочала тестування нового пікапа Kia Tasman 2025 року. Згідно з раніше озвученою інформацією, ця модель базуватиметься на рамному шасі. Відомо, що Kia має великі плани на цей автомобіль, незважаючи на те, що він поповнить висококонкурентний ринок, де вже давно визначилися лідери і аутсайдери.

Подробиці

За словами представників корейської марки, вона має намір щорічно випускати до 65 тисяч пікапів Tasman. Мабуть, тому Kia готує автомобіль із широкою моторною гамою. Уже відомо, що пікап надійде в продаж із 2,2-літровим турбодизельним двигуном, який зараз видає до 201 к.с. Не виключений варіант появи з іншим турбомотором на “важкому” паливі об’ємом 3 літри, який розвиває до 277 к.с.

Kia пішла на радикальні рішення під час розробки першого пікапа Tasman - у нього буде незвичайний мотор

Наразі ж стало відомо, що Kia працює над ще однією модифікацією, яка стане, ймовірно, найпотужнішою. На дорожні випробування вийшов прототип Tasman, під капотом якого ховається 3,3-літровий двигун із подвійним турбонаддувом. Цей агрегат раніше використовувався на Stinger, який покинув ринок. Характеристики мотора поки що не озвучуються. Крім того, для базової версії Tasman обіцяний ще й 2,5-літровий бензиновий двигун.

Kia пішла на радикальні рішення під час розробки першого пікапа Tasman - у нього буде незвичайний мотор

Виробництво пікапа на домашньому автозаводі стартує в лютому 2025 року. Тому його презентація має відбутися в найближчі кілька місяців.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: