Збереже основні технічні рішення попередника: найдешевший кросовер Hyundai зможе їздити без заправки на АЗС

Підпишись на нас:

Кілька місяців тому з’явилася інформація про те, що Hyundai Creta 2025 року перетвориться на повноцінний електрокар. Пізніше вона підтвердилася: в Мережу потрапили фотографії з тестовим прототипом корейської моделі, підключеної до зарядної станції. При цьому аналітики неодноразово заявляли, що Hyundai глибоко переробить Creta при підготовці електричної версії.

Подробиці

Однак, як виявилося, виробник не стане вносити настільки серйозні зміни. На це вказують останні знімки з прототипом кросовера. Зафіксований на них автомобіль, як і раніше, укритий щільним камуфляжем. Зокрема, позаду розміщена конструкція, яка повністю змінює форму корми. Але окремі деталі, які можна розгледіти на фотографіях, свідчать про те, що екстер’єр загалом залишиться колишнім.

После полной смены технической части Hyundai Creta сохранит все остальное — опубликованы доказательства

Те саме можна сказати про салон. Усередині у корейської моделі розташовуються знайомі рульове колесо і цифрова панель приладів. Однак Hyundai внесе кілька точкових змін. Наприклад, на кермовому колесі розташовується перемикач передач.

После полной смены технической части Hyundai Creta сохранит все остальное — опубликованы доказательства

Електрична Creta буде побудована на базі платформи E-GMP, яку Hyundai використовує при виробництві електрокарів. Автомобіль, ймовірно, вийде з єдиним електромотором: з метою зниження цін корейська компанія не оснастить його двома агрегатами. Про технічні характеристики новинки поки що нічого не відомо.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: