Nissan готує оновлення свого найдешевшого кросовера: розкриті зміни в дизайні

Підпишись на нас:

Кросовер Nissan Magnite 2025 року скоро отримає оновлення. Японський бренд уже кілька місяців тестує модернізовану модель. Нагадаємо, це один із найдешевших автомобілів компанії. Він продається на індійському ринку і в Південній Африці. Запуск новинки заплановано на початок наступного року. У Мережі вкотре з’явилися “шпигунські” знімки з прототипом паркетника.

Подробиці

Оновлення Magnite не буде таким глобальним, як у Tata Nexon і Mahindra XUV 3XO. Незважаючи на те, що тестовий прототип схований камуфляжем, уже можна зробити висновок, що виробник, найімовірніше, обмежиться модернізацією бамперів, новими оптикою і решіткою радіатора. Крім того, автомобіль “взують” в інші легкосплавні диски. За словами джерел, всередині з’являться нові елементи оздоблення. Також додасться низка функцій. А ось виконання приладової панелі загалом залишиться колишнім.

Nissan готує оновлення свого найдешевшого кросовера: фото нового Magnite розкривають зміни в дизайні

Найважливішим моментом у цьому оновленні є початок виробництва моделі з лівостороннім розташуванням керма. Таким чином, автомобіль вирушить на експорт. Під капотом залишаться актуальні 1,0-літрові бензинові двигуни. Атмосферна версія видає 72 к.с. при 96 Н*м крутильного моменту, а турбована – 100 к.с. при 160 Н*м тяги. Також будуть збережені 5-ступінчаста “механіка” і коробка AMT. Точних термінів презентації новинки поки що не озвучено. Однак очікується, що дебют паркетника відбудеться на початку наступного року. Незважаючи на оновлення, автомобіль залишиться таким же бюджетним.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: