У Мережу витекли характеристики нового кросовера Kia, який замінить популярний Seltos

Підпишись на нас:

Нещодавно індійські ЗМІ опублікували фотографії нового електрокросовера Kia EV3 2025 року, який, як очікується, з часом замінить Seltos. На користь цього припущення свідчить те, що обидва автомобілі мають зіставні розміри. Компанія Kia на батьківщині провела сертифікацію EV3. Завдяки цьому в Мережу витекли дані про технічні характеристики корейської новинки.

Подробиці

До офіційної презентації кросовера залишилося менше одного тижня. В опублікованому документі зазначено, що корейська новинка стандартно оснащуватиметься єдиним електромотором, максимальна потужність якого сягає 204 к.с. Разом із ним запропонують 66,64-кіловатний акумулятор і колісні диски діаметром 17 дюймів. Батареї для EV3 закуповуватимуть в Індонезії, хоча раніше ходили чутки, що Kia планує постачати їх із Китаю. Такий вибір зумовлений тим, що ці акумулятори коштують порівняно дешево.

Kia EV3

В опублікованому документі зазначено, що запас ходу у корейської новинки досягає 350 кілометрів. Тобто Kia EV3 буде порівняно недорогим автомобілем. З чуток, на корейському ринку його запропонують за ціною 30 мільйонів вон, або близько 876 159 грн у перерахунку за курсом.

Kia EV3

Зазначимо, що Kia поки що офіційно не коментує інформацію про новий EV3. З чуток, кросовер оснастять двома екранами діагоналлю 10,25 дюйма, камерами кругового огляду і комфортними сидіннями.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: