Новітній кросовер MG помітили без камуфляжу: технології, як у Suzuki Grand Vitara і економний двигун

На індійському ринку вперше був помічений новий кросовер MG VS HEV 2024 року. Примітно, що автомобіль із гібридною силовою установкою під капотом не був захищений жодним камуфляжем на кузові і в салоні. До речі, VS HEV - це, по суті, рестайлінговий Astor, який зараз доступний для купівлі в Таїланді та Індонезії, а також у низці інших країн.

Підпишись на нас:

Дебют цього автомобіля відбувся на території Таїланду в липні 2022 року. При цьому VS HEV на відміну від Astor отримав перероблену передню частину, нову оптику і закриту решітку радіатора. Усередині кросовера можна побачити перероблений центральний тунель. На ньому встановлено новий важіль перемикання передач. Ще автомобілю дісталася інша приладова панель. При цьому на останніх “шпигунських” знімках інтер’єр паркетника розкрито не повністю. Більш того, модель тайської специфікації оснащена двома цифровими екранами.

Новітній кросовер MG VS помітили без камуфляжу: у нього буде технології, як у Suzuki Grand Vitara

Кросовер приводиться в рух за допомогою гібридної силової установки. В її основі лежить 1,5-літровий бензиновий двигун з віддачею 177 к.с. Він працює в тандемі з коробкою передач e-CVT. Аналогічна технологія сьогодні застосовується в Suzuki Grand Vitara і Toyota Hyryder. До слова, про Astor. Нещодавно стався витік про дизайн моделі наступного покоління. Повідомляється, що вона буде доволі сильно відрізнятися від попередника. Крім того, автомобіль укомплектують гібридним мотором.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: