Нову версію Duster тепер можна перетворити на кемпер із просторим ліжком

Оновлений Dacia Duster 2024 року вже надійшов у продаж на європейському ринку. Однак румунська компанія вирішила розширити лінійку кросовера за рахунок нової цікавої версії. Тепер автомобіль можна придбати з пакетом Sleep, який вже є в асортименті моделі Jogger. З його допомогою паркетник можна перетворити на кемпер, що сподобається любителям подорожей на природу.

Підпишись на нас:

Для початку зазначимо, що Duster у новому поколінні став на голову вищим за своїх попередників. Автомобіль отримав оригінальний зовнішній вигляд, а також більш ефективну моторну лінійку. Але на цьому румунський бренд вирішив не зупинятися. Він розширив каталог додаткового обладнання цікавим пакетом Sleep. Його можна встановити на всі механічні версії моделі. Але найкраще він підійде для повнопривідних модифікацій.

Новий Duster тепер можна перетворити на справжній кемпер із просторим ліжком лише за 1590 євро

У цій варіації автомобіль оснащений системою “3 в 1”, яка легко встановлюється на дах. У такому багажному відділенні можна перевозити до 220 літрів вантажу, наприклад, різне похідне приладдя. Але є у цієї шухляди і ще одне завдання – вона служить опорою для матраца, перетворюючи салон на ліжко для двох осіб. Його довжина становить 1,9 метра, а ширина – 1,35 метра. Сам матрац виконаний з поліефірної піни. Поки що новий пакет пропонується тільки в Німеччині за ціною 1590 євро. Однак уже скоро його можна буде купити і на інших ринках.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: