Найбюджетніший кросовер Volkswagen готується до оновлення: схожий на Tiguan

Підпишись на нас:

На тести виїхав прототип кросовера Volkswagen Taos 2025 року. Судячи зі “шпигунських” фото, автомобіль отримає змінений дизайн, який поки що ховається під захисним камуфляжем, що імітує зовнішній вигляд актуального кросовера. Останній, до слова, дебютував у 2020 році.

Подробиці

Ні для кого не є секретом, що німецький бренд зараз працює над абсолютно новим Tiguan для північноамериканського ринку. Він буде побудований на базі китайського Tayron. Однак свіжі знімки показують, що оновлення отримає ще й молодший брат Tiguan – Taos. Останній базується на китайському Tharu, проте має оригінальне виконання передньої та задньої частин.

Найбюджетніший кросовер Volkswagen готується оновитися: новий Taos буде виконаний у стилі "старших братів"

У цьому оновленні виробник має намір наблизити стиль Taos до дизайну його більш сучасних побратимів. На тестовому прототипі можна побачити набагато тонші радіаторну решітку і світлодіодні фари. Можливо, оптика буде об’єднана за допомогою світлової смуги, розташованої прямо під капотом, як на Golf. Також камуфляж не зміг приховати новий дизайн нижньої решітки і великих вентиляційних отворів. Ще дизайнери пограли з виконанням задніх ліхтарів. Крім того, очікуються незначні зміни в моторній лінійці та салоні. Не виключено, що в кабіні з’явиться окремий сенсорний екран мультимедіа у вигляді планшета. Дебют оновленого автомобіля намічений на наступний рік.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: