Новий Tank 800 із 6-місним салоном і 3-літровим гібридним двигуном уперше потрапив в об’єктиви камер

Китайські ЗМІ розмістили в Мережі серію "шпигунських" фотографій 6-місної версії позашляховика Tank 800 2024 року. Судячи зі знімків, зовні автомобіль має деяку схожість із Rolls-Royce Cullinan. Вперше "восьмисотий" був представлений публіці на шанхайському автосалоні 2021 року. Однак серійна версія позашляховика тільки готується до виходу на ринок.

Підпишись на нас:

Tank 800 є вершиною китайських розкішних позашляховиків і належить до серії Business Luxury. Щодо зовнішності машини, то його передня частина виявилася доволі довгою. Це вказує на те, що автомобіль буде оснащений двигуном великого об’єму. Дуже переконливо виглядають квадратні фари, проте їхня внутрішня лінза кругла. Загалом, уся лицьова сторона вийшла доволі хардкордною. Збоку позашляховик також виглядає масивно, з великими вікнами. На дверях встановлені традиційні ручки, а на кормі – L-подібні ліхтарі.

Новітній Tank 800 із 6-місцевим салоном уперше потрапив в об'єктиви камер: у ньому простежуються риси Rolls-Royce

Усередині автомобіль має доволі вишуканий вигляд. Крісла та більша частина поверхонь оздоблені шкірою. Позашляховик оснащений віртуальним щитком приладів і дуже великим тачпадом мультимедіа. Центральний підлокітник також дуже широкий. На фото потрапила 6-місна версія машини, хоча раніше на тести виходила тільки 5-місна модифікація. Другий ряд оснащений 2-ма незалежними сидіннями. З точки зору потужності очікується, що новий Tank 800 буде аналогічний Tank 700 Hi4-T. Останній комплектується гібридною установкою з 3,0-літровим двигуном в основі. Її віддача досягає 523 к.с. при 850 Н*м тяги.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: