Lexus випускає “дешеву” версію мінівена LM: 6 місць, висувний телевізор і комфортні сидіння

Підпишись на нас:

В Японії відбулася презентація нової версії мінівена Lexus LM 2024 року, яка стала для нього базовою. Незважаючи на появу “дешевої” комплектації, автомобіль все ще залишається недоступним для більшості водіїв. Його оцінили в суму, еквівалентну 96 000 доларів. Але за ці гроші покупцям пропонують дійсно комфортний мінівен з безліччю преміальних опцій.

Подробиці

Японська новинка випущена з шістьма сидіннями, кожне з яких забезпечує високий рівень комфорту. Це частково забезпечує антивібраційна підкладка, розташована під подушкою. Роздільні крісла другого ряду доповнюються компактними сенсорними екранами для управління мультимедіа та кліматом. Вбудована електроніка підтримує 4 попередньо встановлені режими. При виборі кожного з них змінюються налаштування клімату і внутрішнього освітлення, положення сонцезахисних шторок і сидінь.

Lexus випускає "дешеву" версію мінівена LM: 6 місць, висувний телевізор і комфортні сидіння

Також зверху другого ряду сидінь передбачається 14-дюймовий екран, який за необхідності ховається в полоток. Згідно з офіційною заявою, задні сидіння “обіймають” пасажирів, а їхні спинки можна регулювати. Крім того, мінівен оснащується преміальною акустикою з 21-м динаміком та іншими опціями.

Lexus випускає "дешеву" версію мінівена LM: 6 місць, висувний телевізор і комфортні сидіння

Автомобіль випущено з гібридною установкою. Вона базується на 2,4-літровому турбодвигуні, який поєднується з одним електромотором. Останній розміщується на задній осі, забезпечуючи таким чином повний привід.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: