Kia офіційно представила новий кросовер EV3: сімейне авто, яке проїде 600 км без АЗС

Підпишись на нас:

Компанія Kia офіційно представила новий електричний кросовер EV3. Ця модель може позиціонуватися як міський сімейний автомобіль завдяки кільком конструктивним особливостям. Візуально новий Kia EV3 2025 року витриманий у стилістиці інших електрокарів корейської марки. Подібність підкреслюється ще й за рахунок платформи, на базі якої побудовані всі ці автомобілі.

Подрбиці

Довжина корейської новинки становить 4300 мм, ширина – 1850 мм, висота – 1560 мм. Розмір колісної бази досягає 2680 мм. При цьому у неї дуже просторий салон. Також кросовер може похвалитися тим, що в багажнику в нього поміщається вантаж висотою до 140 мм. У нього комфортні сидіння та окремі столики для пасажирів другого ряду.

Компанія Kia офіційно представила новий кросовер EV3 - сімейне авто для міста

Автомобіль отримав великий 30-дюймовий екран, розділений на цифрову панель приладів і сенсорний монітор. Інтерфейс дисплея має чітку графіку та спрощує управління, наприклад, кліматичним обладнанням. На додаток до цього передбачаються адаптивний круїз, міцний захист днища, навігація та інші опції.

Компанія Kia офіційно представила новий кросовер EV3 - сімейне авто для міста

Корейська модель поки що представлена з єдиним електромотором, який видає не більше 201 к.с. і 283 Н*м крутного моменту. Kia заявляє, що EV3 з таким агрегатом набирає 100 км/год за 7,5 секунд. Новий кросовер запропонують із двома різними акумуляторами, що забезпечують запас ходу до 600 кілометрів. Крім того, Kia підкреслює, що низка деталей інтер’єру виконані з перероблених матеріалів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: